Menu
0 Comments

Descopera Sinaia pe bicicleta alaturi de Adevaratii Veloprieteni

Adevaratii Veloprieteni, cel mai consacract grup de biciclisti din peisajul urban romanesc, invita pasionatii sportului cu pedale la o plimbare inedita pe 15 si 16 august.

Totul intr-un cadrul cu totul special, in Sinaia, un colt de Romanie de un pitoresc care nu mai necesita nicio prezentare.

Sub sloganul “Hai cu noi sa descoperim Sinaia pe bicicleta!”, Adevaratii Veloprieteni propun doua trasee tematice, cate unul pentru fiecare zi, trasee de 3-4 ore in care, pe langa pedalatul propriu-zis, vor fi vizitate si mai multe locuri cu o bogata incarcatura istorica din Sinaia si imprejurimi.

Castelul Peles, Manastirea Sinaia, Cazinoul dar si casain care statea I.L.Caragiale sau cea in care si-a petrecut ultimele zile istoricul Nicolae Iorga sunt doar cateva dintre atractiile pe care le puteti vizita pe bicicleta alaturi de un grup entuziast de pasionati ai bicicletei si al iesirilor in aer liber.

Evenimentul in sine se adreseaza tututor categoriilor de biciclisti, mai experimentati sau mai putin experimentati, iar cele doua trasee propuse pentru 15, respectiv 16 august vor fi parcurse intr-un ritm lejer de plimbare, cu regrupari si povesti la fiecare obiectiv turistic din traseu.

Sambata, la final de tura, ne vom relaxa la un picnic la umbra arborilor seculari din Parcul Dimitrie Ghica, in acordurile fanfarei.

Locul de intalnire pentru plecarea in tur este Primaria Sinaia la ora 10 a diminetii. Plecarea propriu-zisa va avea loc o ora mai tarziu.

Pentru cei care, spre exemplu, sunt din Bucuresti si se intreba cum vor putea ajunge cu tot cu biciclete la ora 10 in Sinaia, raspunsul vine tot din partea Adevaratilor Prieteni.

Transportul bicicletelor in camion

Am gasit o varianta mult mai buna pentru transportul bicicletelor la/de la Sinaia, valabila pentru toti participantii din Bucuresti, Ploiesti, Campina.

Inchiriem un camion in care preluam in siguranta, impachetam in folie si transportam in conditii optime 50 de biciclete, tarifului perceput fiind de 5 lei/bicicleta.

Completati formularul http://goo.gl/forms/OdGnfxL5y6 , pentru a va rezerva loc pentru bicicleta in acest camion. Termenul limita de inscriere 12 august.

Camionul, parcat in zona Garii de Nord, va prelua sambata dimineata incepand cu ora 6:00, bicicletele de la proprietari (sau mandatari ai acestora) le va transporta in Sinaia pana la ora 10:00 apoi le va returna duminica seara in acelasi loc in Bucuresti. Daca sunt doritori si in Ploiesti, putem sa stabilim un loc si o ora de intalnire si acolo.

Oferta este valabila pentru toti cei care isi manifesta interesul indiferent de mijlocul de transport folosit pentru a se deplasa la Sinaia (tren, masina personala, motocicleta, sau orice alt mijloc de transport mai mult sau mai putin conventional).

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza