Menu
0 Comments

NU balcanismelor la venirea lui Ronnie O’Sullivan in Romania

Ma incearca un sentiment ciudat si anume ca in urmatoarele zile, chiar luni, aproape toti locuitorii patriei isi vor fi trezit din adormire sentimentele snookeristice.

Unii nu le-au avut niciodata, dar le vor inventa pe data doar din dorinta de a deveni parte a curentului de simpatie generat prin descalecarea marelui Ronnie O’Sullivan la miorita acasa.

Spun toate acesta cu gandul la returul finalei Ligii Campionilor la handbal feminin dintre Oltchim si Viborg (2009, daca memoria ma ajuta fara sa mai caut prin arhiva), cand in Polivalenta bucuresteana, in afara oamenilor de ordine, toata lumea era inrudita cu toata lumea pe diverse criterii, iar biletele scoase la vanzare fusesera cat poti sa numeri pe degetele de la o mana.

Pentru ca noi romanii avem un mare talent, acela de a ne descurca, de a cunoaste, de a face apel, de a face rost, stergand totodata cu transparenta pe jos. Conteaza prea putin ca biletele se vand online. Acelea sunt oricum pentru fanii lui Stuart Bingham (intelegeti ce vreau sa spun).

In alta ordine de idei, tot respectul pentru oamenii care, chiar si acum, sustin ca sunt simpatizanti ai altor jucatori (cum ar fi John Higgins), dar care iubesc snookerul si vor merge la demonstrativ din dragostea lor pentru joc.

Pe scurt, as vrea ca la meciurile lui Ronnie sa fie prezenti, daca se poate, cu adevarat pasionatii de snooker, cei cu ore multe in fata micilor ecrane, cei cu la fel de multe ore cu tacul in mana exersand la masa de joc si, in masura in care doresc, cei care au suportat pana acum cu stoicism primele doua categorii de oameni.

Acum, ca se vor face si niste selfie-uri de Instagram, oameni suntem.

Ronnie O’Sullivan vine, in sfarsit ar spune multi iubitori ai snookerului, in Romania pentru sustinerea a doua meciuri demonstrative in compania lui Stuart Bingham, campionul mondial in exercitiu. Ambele meciuri vor fi arbitrate de celebra Michaela Tabb, fosta arbitra in circuitul mondial profesionist, intre timp retrasa.

Prima intalnire are loc la Bucuresti pe 21 noiembrie, iar a doua o zi mai tarziu la Cluj-Napoca. Nu se cunosc inca detalii despre bilete, ci doar ca ar avea preturi undeva intre 15-20 de euro si vor fi comercializate prin reteaua Eventim.ro

L.E. Intre timp au aparut informatii cu privire la comercializarea biletelor pentru meciul lui Ronnie de la Bucuresti. Mai multe amanunte aici: Bilete Ronnie O’Sullivan la Bucuresti

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.