Menu
0 Comments

Armin van Buuren scoate o piesa cu Hardwell. Trance, House sau…Trouse?

Daca intrebi un ascultator de Trance ce parere are despre actualul Armin van Buuren, ai putea sa primesti un raspuns care sa nu-ti fie pe plac.

Iti va spune ca Armin van Buuren din prezent a devenit prea comercial, ca desi se promoveaza drept sustinator de varf al curentului Trance a alunecat spre zona EDM (trad. – Electronic Dance Music) si prin urmare nu mai reprezinta puritatea Trance-ului pur.

Adevarul e undeva la mijloc. Armin van Buuren incearca sa impace si capra si varza, pe romaneste. Nu stiu cum se spune in olandeza la solutia asta de compromis, dar ce face asa numitul “The Godfather of Trance” se inscrie in aceasta linie.

E de ajuns sa ascultam un episod din celebra lui emisiune A State of Trance (ASOT) pentru a vedea din selectia si distribuirea pieselor o aplecare spre acoperirea a cat mai multe segmente muzicale. Vom auzi piese progressive, trance, uplifting, dar si multe productii din zona de mijloc, asa numita Trouse.

Adica o mixtura de Trance si House, un amestec de sunete tocmai bune pentru a fi aruncate asupra unui public de festival, dar in niciun caz pentru evenimente unde oamenii vin sa danseze si nu sa sara necontrolat de parca ar avea arcuri in loc de adidasi.

Pentru ca, sa-mi fie cu iertare, intre piesa lansata de Armin van Buuren cu Hardwell si ce mixeaza Dimitri Vegas&Like Mike sau Tiesto nu mi se pare mare diferenta.

Si atunci cum ramane cu “The Godfather of Trance”?

In alta ordine de idei, “Of The Hook” face parte de pe albumul Embrace pe care Armin van Buuren il va lansa pe 29 octombrie la Armada Music. Acesta va fi al saselea¬†album al DJ-ului olandez originar din Leiden dupa 76, Shivers, Imagine, Miraje si Intense.

Ramane de vazut daca Embrace va fi promovat printr-o noua serie de evenimente Armin Only.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223225103″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza