Diverse Politice

Nebuni sunt cei care defaimeaza un repauzat

“Zicand ca sunt intelepti, au ajuns nebuni” (Romani 1:22)

La vorbele Sfantului Apostol Pavel am ajuns citind unele dejectii aruncate in memoria ultimului repauzat, in speta Corneliu Vadim Tudor. Nu va grabiti, fratilor, sa judecati, ca Slava Domnului are cine sa o faca.

Nu intru in detalii, dar cea mai penibila afirmatie mestecata ca o guma Turbo ramasa fara dulceata e urmatoarea: “a tras Romania in jos in ultimii 25 ani“. Si nu sunt putini cei care o mesteca, pasand-o parca ritualic de la unul la altul, autoproclamati intelectuali si personaje vulgare din spatiul media.

Bai nebunilor, ca sa va spun pe nume, nu Vadim Tudor a fost la guvernare in toti anii din urma, nu Vadim Tudor a privatizat/inchis/distrus industria, nu Vadim Tudor v-a lasat parintii in somaj, nu Vadim Tudor v-a lasat “orfani” cu tatii si mamele la cules capsuni prin Spania, nu Vadim Tudor a vandut solul si subsolul tarii pe nimic strainilor pentru a plati tu, acum, desteptule, litrul de benzina cat in Franta.

A doua afirmatie penibila: “a cantat ode regimului Ceausescu“.

Dar tu nu canti ode regimurilor actuale prin pasivitatea ta inconstienta atunci cand sunt votate legi strambe, cand drepturile si libertatile sunt incalcate flagrant in fiecare zi, cand non-valorile iti sunt prezentate drept valori si tu le iei de bune?

Iti spun eu ca tu faci mai mult rau Romaniei decat a facut Vadim Tudor in ultimii 25 ani si stii de ce?

Pentru ca el a fost un singur om, cu pacatele lui de care va da seama in fata tronului lui Dumnezeu, tu insa esti personajul colectiv, reprezinti majoritatea si inca esti viu, liber sa faci ceva si totusi preferi sa dormi somnul ignorantei.

Ce om normal, ce crestin cu frica de Dumnezeu se apuca sa arunce cu noroi in aproapele lui trecut la cele vesnice?

“Nu judecati si nu veti fi judecat; nu osanditi si nu veti fi osanditi; iertati si veti fi iertati (Luca 6:37).

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza