Menu
0 Comments

Game of Thrones a luat caimacul la Premiile Emmy

Peter DinklageA 67-a editie a Premiilor Emmy, festivitatea in care sunt decernate trofeele din industria de televiziune americana, a stat sub semnul Game of Thrones, serialul produs de HBO care a obtinut trofeul pentru cea mai buna drama a anului.

Game of Thrones a devansat seriale ca Orange Is the New Black, Homeland, Downton Abbey
, House of Cards
, Mad Men
 si Better Call Saul, noua productie a celor de la AMC.

Mai mult decat atat, actorul Peter Dinklage a fost desemnat cel mai bun personaj masculin la categoria Outstanding Supporting Actor in a Drama Series pentru rolul lui Tyrion Lannister din Game of Thrones.

De asemenea, seria Game of Thrones a mai fost premiata pentru cel mai bun scenariu si cea mai buna regie, desi fanii inca mai suspina dupa momentul in care unul dintre personajele centrale este macelarit in finalul celui din urma sezon.

Game of Thrones a obtinut in total nu mai putin de 12 trofee, stabilind astfel un record in ceea ce priveste Gala Premiilor Emmy. Este pentru prima data cand serialul realizat dupa saga Cantec de Gheata si Foc a lui George RR Martin obtine premiul cel mare la categoria Drama, pana acum fiind eclipsat de Breaking Bad, productia de top a celor de la AMC.

Pana la primavara cand debuteaza un nou sezon din indragitul serial mai e cale lunga si, nu-i asa, vine iarna!

Vedeti aici lista completa a castigatorilor Premiilor Emmy.

sursa foto: Gage Skidmore

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza