Menu
0 Comments

RCS-RDS lanseaza Digi Sport 4

Digisport 4 RCS RDS captura

Compania RCS-RDS lanseaza un nou canal de sport care vine sa intregeasca un portofoliu extrem de consistent alcatuit deja din trei posturi sub sigla Digi Sport in format HD.

Digi Sport 4 va intra in grila de programe a celor de la RCS-RDS de la 1 octombrie, iar prima transmisiune pe acest nou canal va fi meciul de Liga 2 dintre Rapid Bucuresti si Academica Clinceni.

Din 1 octombrie, un nou canal de sport, Digi Sport 4, va difuza 24 de ore din 24 competiţii sportive de top, interne şi internaţionale. Digi Sport 4 va fi disponibil în pachetele din grila de televiziune digitală prin cablu DIGI TV ale RCS & RDS, fără costuri suplimentare la abonament (sursa)

Datorita numeroaselor competitii aflate achizitionate de RCS-RDS pentru canalele Digi Sport, de multe ori cele trei posturi de sport nu au reusit sa acopere intreg portofoliul si astfel anumite transmisiuni au fost mutate in online pe propriul site.

Cu acest nou canal Digi Sport, compania din Dr.Staicovici ajunge la egalitate cu rivalii de la Dolce Sport, cei care au de ceva timp patru posturi si care sunt puse in valoare la transmisiile din Liga Campionilor, Liga Europa sau in weekend cand programul este completat cu Premier League, Primera Division sau alte competitii.

Potrivit informatiilor din piata media, noul canal Digi Sport 4 va fi SD pe satelit, respectiv HD si SD pe cablu.

Primul post romanesc de sport cu patru canale in grila a fost defunctul GSPTV, transformat mai apoi de Intact in ceea ce avem in prezent Zu TV, care la un moment dat pentru o perioada de timp a transmis meciurile din Liga 1.

photo credit: hdsatelit.blogspot.ro

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza