Menu
0 Comments

REVOLTATOR. Refugiatii musulmani profaneaza un cimitir ortodox sarbesc

Sigur, sa fim oameni, sa fim solidari, sa iubim aproapele fie el si musulman, ca e un ratacit si pribeag din cauza crudului razboi, dar uite cat respect are bietul refugiat pentru pamantul crestinesc care l-a primit.

Atat de mult respect inca refugiatii gasesc de cuvinta SA SE CULCE INTR-UN CIMITIR DIRECT PE MORMINTE. Nici nu vreau sa ma gandesc unde si-au facut nevoile. Asa ceva e de neacceptat, orice ati spune voi, dragii mei, sustinatori ai cauzei umanitare.

Refugees sleep in Serbian cemeteryRefugees and migrants are sleeping in a cemetery near the Serbian border with Croatia.More than 30,000 migrants, many of them Syrian refugees, have entered EU member state Croatia from Serbia.

Posted by Channel 4 News on Tuesday, September 22, 2015

Inainte de a spune ceva, ganditi-va doua secunde ca poate aveti si voi oameni dragi care au plecat la cele vesnice si n-ar merita un astfel de “tratament”. Asta e doar un semn ca oamenii astia nu dau nici doua cepe degerate pe ce inseamna cultura, credinta, traditia si respectul fata de natiunile care ii primesc.

Despre asta e vorba cand strigam: NU VREM ISLAMIZAREA ROMANIEI! Sa-mi fie cu iertare, dar o astfel de fapta n-are nicio justificare oricat am incerca “sa o ardem umanitarian”, oricate justificari incearca oamenii “de buna credinta” sa gaseasca.

Hai sa judecam si in contrapartida. Ia sa te duci tu “crestinule” care gasesti justificare pentru o astfel de atitudine ca cea din imagini asa in plimbare la Mecca, in timp ce oamenii aia imbracati in alb dau ocol la Ka‘ba, si sa-ti faci un pic nevoile pe zidurile lor. Ia sa vezi ce frumos o sa fii intampinat. Te vor pune la masa, iti vor da haina pe tine si te vor insoti cu flori la aeroport. Sunt convins.

Aici nici macar nu mai vorbim de credinta. E o chestiune ce tine de respectul pe care il merita cel plecat la vesnicie. Daca nici odihna de veci a repausatilor nu o mai putem respecta si asigura, inseamna ca suntem pierduti ca neam si ne meritam soarta care vine asupra noastra.

refugiati_cimitir_ortodox

refugiati_cimitir_croatia

refugiati_cimitir

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza