Menu
0 Comments

Tony Romo si-a rupt clavicula in primul meci din NFL la Dolce

DSC_7670De la “cine l-a impuscat pe J.R. Ewing” n-a mai fost atata emotie in Dallas. De asta data subiectul este Tony Romo, QB-ul lui Cowboys, care si-a fracturat clavicula stanga in meciul din Philly cu Eagles.

Totul a pornit de la o faza banala petrecuta in sfertul al treilea cand totul mergea brici pentru Dallas. Romo a pierdut mingea dupa un fumble si a fost pus la pamant de un aparator al gazdelor.

La prima vedere nu a parut deloc o accidentare serioasa, dar dupa cum 9-ul lui Cowboys a ramas intins pe gazon cu mana stanga inerta lucrurile au capatat o noua turnura.

Dus de urgenta la vestiare lui Romo i-au fost facute mai multe radiografii si verdictul a cazut ca un trasnet peste toata suflarea conducerii si fanilor lui Cowboys: fractura de clavicula!

Romo a vazut multe la viata lui, iar aceasta noua accidentare pare o gluma nereusita, insa pentru Dallas Cowboys, echipa cu doua victorii in primele doua etape din noul sezon al NFL, vestea este cat se poate de ingrijoratoare.

In mod normal la o accidentare de acest timp perioada de recuperare este cuprinsa intre 6 si 8 saptamani, perioada care la un campionat in formatul NFL echivaleaza cu ratarea a mai bine de jumatate din sezonul regulat.

Chiar si in conditiile absentei lui Romo din linia ofensiva, Cowboys au o sansa mare de a prinde playoff-ul intr-o Divizie NFC – Est in care celelalte echipe, Washington Redskins, New York Giants si Philadelphia Eagles se zbat in propriile neputinte.

Pana la revenirea lui Romo, despre care vom afla mai multe amanunte in zilele si saptamanile urmatoare, rolul de pasator in echipa lui Jason Garrett ii revine lui Brandon Weeden, QB care a dat o pasa de TD si a strans 73 de yarzi in minutele jucate cu Eagles.

sursa foto: Jordan Sangerman

Cu alte cuvinte, fotbalul american a revenit in RO pe frecventa Dolce Sport.

fotbal_american_dolce

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza