Menu
0 Comments

United by Music cu Ben Nicky si Simon O’Shine la Bucuresti

12006216_967680623273488_5947286344527977043_n

Scena trance romaneasca vibreaza din nou dupa o vara extrem de secetoasa. Norocosii care au ajuns sa-l vada pe Armin van Buuren la Untold Festival de la Cluj au trecut mai bine peste temperaturile caniculare de vara, insa nu acelasi lucru se poate spune despre ceilalti pasionati ai genului trance.

Vara e deja istorie, iar toamna aduce cu ea doua petreceri indelung asteptate, ultimul eveniment suta la suta trance datand din iunie, cand l-am primit pe scotianul Mark Sherry.

Un alt britanic, englez de aceasta data, pe nume Ben Nicky este propus cap de afis pentru urmatorul eveniment marca United by Music, brandul de petreceri al pasionatilor de trance, pentru data de 7 noiembrie in clubul bucurestean SWAP.

Oiriginar din Bristol, Ben Nicky este un artist care a cutreierat Mapamondul in lung si in lat aducand cu el productii uplifting si psy trance care l-au facut pe legendarul Paul van Dyk sa declare despre acesta urmatoarele: “Bens music is an essential part of my live sets”.

Nu e putin lucru sa primeste asemenea cuvinte de lauda din partea unei legende a Trance-ului mondial. Mai mult decat atat, Gareth Emery spune despre Ben Nicky ca este “The Mashup Master”, iar marele Armin van Buuren il catalogheaza pe englez ca “One of the cheekiest yet hardest working DJs in the scene”.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/218811017″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Mai mult decat atat, petrecerea din 7 noiembrie propune si un alt nume de peste hotare in persoana polonezului Simon O’Shine, cel care a mai fost prezent in Romania cu ocazia Armada Night de la Arenele Romane (octombrie 2014).

Cunoscut pentru seturile sale uplifting trance, Simon O’Shine este unul dintre tinerii artisti in ascensiune ai momentului remarcandu-se pe scenele unor festivaluri de renume precum Luminosity sau Grotesque.

Seara United by Music din SWAP va fi completata de Snatt & Vix, duoul romanesc de DJ si producatori care contribuie de ani buni la mentinerea in viata a genului trance pe meleagurile mioritice. Dragos si Bogdan au scos recent la Armada Music, label-ul lui Armin van Buuren, o super piesa in colaborare cu incantatoarea Alexandra Badoi. Asadar, inca un motiv sa notati bine in calendar seara de 8 noiembrie.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/219211857″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

TrancEnDance revine cu Snatt & Vix Only

Pana la evenimentul marca United by Music pasionatii genului trance si nu numai sunt invitati la o noapte intreaga cu Snatt & Vix pe 9 octombrie in acelasi club SWAP.

Sub sloganul “”From Progressive to Hardstyle”, cei doi headlineri propun o trecere prin toate genurile si subgenurile de la progressive la techno si de la trance la uplifting, psy si ajungand la hardstyle.

11987168_10153598172012241_4878343277590698582_n

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.