Menu
0 Comments

Armin van Buuren a lansat Embrace, noul sau album

DJ-ul si producatorul olandez Armin van Buuren, cel mai bun artist de pe segmentul Trance, a lansat la Armada Music noul sau album intitulat Embrace.

Acest al saselea album al artistului olandez cuprinde 15 piese dintre care 14 sunt colaborari cu diverse voci, singura piesa fara colaborare fiind Old Skool.

“Ideea a fost sa imbratisez (Embrace) diferite sunete si instrumente, pe care sa le incorporez stilului meu”, declara Armin in prezentarea noului sau album solo.

Embrace este pana la urma un album comercial, cu alte cuvinte, un album in primul rand de radio, dar care se bucura de imbratisarea stilului inconfundabil al lui Armin van Buuren, asa cum sugestiv ne arata si titlul materialului discografic. Mai multe genuri si sunete adunate si indreptate de inegalabilul Armin, iar ceea ce a iesit cu siguranta va tine capul de afis in urmatorii doi ani cel putin.

Primul single extras de pe albumul Embrace a fost “Another You”, piesa realizata in colaborare cu Mr.Probz si care a cucerit rapid inimile ascultatorilor.

A urmat “Off the Hook”, piesa realizata alaturi de Hardwell si despre care la vremea respectiva am scris ca s-ar incadra mai degraba la subgenul Trouse, dar stim discutia despre gusturi si mai ales comentarea acestora.

Ultimul extras inaintea lansarii propriu-zise a fost Embargo, o piesa in colaborare cu germanii de la Cosmic Gate si care se adreseaza cu precadere “puristilor” genului trance.

Pe langa lansarea propriu-zisa a noului album, cealalta veste buna venita din partea lui Armin van Buuren consta in relansarea brand-ului Armin Only pentru promovarea acestui album in 2016 si 2017.

Armin Only a fost adus in doua randuri si la noi in tara, in 2008 cu albumul Imagine si cel mai recent in 2014 pentru penultima reprezentare din campania Intense.

Intre timp Armin van Buuren si-a lansat noul album cu o petrecere in Amsterdam care vine sa prefateze viitorul turneu Armin Only.

photo credit: Facebook

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.