Menu
0 Comments

Liga 2 se vede la Dolce Sport si Digi Sport

Meciurile din Liga 2 vor putea fi urmarite pe frecventele canalelor concurente Dolce Sport si Digi Sport, cele care au achizitionat contractul de difuzare a trei partide pe etapa.

Asadar, sambata, de la ora 16:00, pe Dolce Sport 4 putem urmari la lucru liderul FC Baia Mare primind vizita celor de la Universitatea Cluj in Dealul Florilor.

FC Baia Mare conduce in clasamentul din Seria a II-a si este calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei, acolo unde va intalni pe Steaua, detinatoarea trofeului si tocmai echipa care a eliminat pe U Cluj in 16-imi.

Al doilea meci transmis de Dolce Sport din etapa programata la finalul saptamanii este cel dintre FC Bihor Oradea si UTA Batrana Doamna, un veritabil derby al Vestului, duminca de la ora 11:00 pe Dolce Sport 2.

Luni de la ora 18:00 va fi difuzat meciul dintre Rapid Bucuresti si Rapid CFR Suceava.

Dolce Sport nu este singurul post care va transmite Liga 2 in acest sezon, aceleasi meciuri urmand a fi difuzate si pe frecventele postului concurent Digi Sport, care apartine insa companiei RCS-RDS.

Potrivit surselor din piata media contractul de televizare al meciurilor din al doilea esalon este unul mai mult simbolic si se ridica la valoarea de 350.000 de euro.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.