Menu
0 Comments

Spoiler Alert: Jon Snow din Game of Thrones traieste

Game of Thrones panel - Kit Harington aka Jon Snow

Scena din finalul sezonului cinci din serialul Game of Thrones produs de HBO a aruncat intreaga planeta intr-o frenezie a speculatiilor cu privire la soarta indragitului personaj Jon Snow.

Multi s-au grabit sa-i cante acestuia prohodul, iar altii s-au hazardat la tot felul de scenarii cu privire la viitorul bastardului lui Ned Stark in sezonul 6 care debuteaza in primavara lui 2016.

Cu toate acestea, vreau sa va spun ca, scapat cu viata din atentatul baietilor rai de la Castelul Negru, Snow o duce bine si face reclama la un renumit parfum, dupa cum bine se poate observa si din imaginea de mai jos pe care am surprins-o pe Calea Victoriei.

jon snow

Kit Harington, actorul care il interpreteaza pe Jon Snow, a fost de asemenea vazut in Irlanda de Nord unde chiar in aceasta perioada se filmeaza scene pentru sezonul 6 din Game of Thrones, ceea ce vine sa intareasca speculatiile cu privire la prezenta lui Snow in serial.

Chiar daca producatorii se chinuie sa dezminta toate scurgerile de informatii care apar pe internet, “gurile rele” spun ca Snow va fi implicat intr-o batalie uriasa purtand vesmintele Casei Stark si nu pe cele clasice ale aparatorilor Rondului de Noapte.

Pana atunci sa-l vedem pe simpaticul Kit Harington intr-una dintre cele mai recente reclame la Jimmy Choo:  

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza