Menu
0 Comments

Adevaratii Veloprieteni dezleaga misterul zapezii de pe Calea Victoriei. Romprest a uitat-o pe pista de biciclete

Zapada cazuta in luna ianuarie, de altfel singura mai consistenta din acest sezon in Bucuresti, a paralizat o banda de circulatie pe Calea Victoriei (n.r. – intamplator chiar pista pentru biciclisti) si autoritatile au ridicat din umeri invocand ajutorul divin in solutionarea problemei pe principiul “Domnul a dat, Domnul sa o ia”. Marturie stau imaginile de mai jos si ca acestea au fost cateva zeci pe retelele de socializare la momentul respectiv.

Adevaratii Veloprieteni nu au ramas nepasatori si au pus mana pe treaba, la propriu, aratand ca printr-o mobilizare exemplara bucata de asfalt rezervata traficului de biciclete poate fi deszapezita.

pista calea victoriei 3

Cu toate acestea, o intrebare a ramas fara raspuns si anume de ce autoritatile nu au miscat niciun centimetru din zapada cazuta pe pista de biciclete si pe Calea Victoriei de programul de indepartarea a omatului au beneficiat doar cele doua benzi destinate traficului auto?

Recent constituiti in Asociatie cu personalitate juridica, Adevaratii Veloprieteni au cerut printr-o interpelare publica punctul de vedere al Administratiei Strazilor din Bucuresti cu privire la statutul pistei pentru bicilisti de pe Calea Victoriei.

Raspunsul nu a intarziat sa apara si este unul cat se poate de clar, in sensul in care in cazul pistei pentru biciclisti firma care detine in prezent contractul de deszapezire in respectiva zona nu si-a facut treaba.

“În sfârșit am reușit să elucidăm statutul pistei de biciclete de pe Calea Victoriei. Ea face parte integrantă din Calea Victoriei, drum public, și în consecință, trebuie tratată identic cu benzile de circulație. Prin urmare trebuie deszăpezită odată cu restul căilor pentru autovehicule. Romprest nu mai are nici o scuză!”, scriu Adevaratii Veloprieteni pe pagina oficiala de Facebook.

pista calea victoriei

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza