Menu
0 Comments

Paul van Dyk a cazut de pe scena A State of Trance

paul van dyk

Legendarul DJ si producator german Paul van Dyk a cazut in gol de la o inaltime de aproape 6 de metri in timpul setului sau de la ASOT Festival in Utrecht.

In semn de respect, Armin van Buuren a oprit muzica la scena principala din Jaarbeurs si a anulat setul pe care urma sa-l mixeze exclusiv de pe vinyl la finalul show-ului.

PvD este internat in spital, cel mai probabil la Amsterdam, cu rani la cap, spun sursele din social media.

La prima ora dupa producerea nefericitului incident exista doua ipoteze: lui PvD i s-a facut rau sau acesta pur si simplu a pus piciorul gresit pe scena si a cazut. Vedeti mai jos momentul ca germanul dispare pur si simplu de pe radare, daca imi este permisa exprimarea:

Comunicatul oficial din partea A State of Trance a anuntat incidentul, fara a oferi prea multe detalii despre starea de sanatate a lui PvD:

Selection_015

Paul van Dyk si-a inceput setul de pe scena principala a ASOT Festival Olanda la ora Romaniei 4:30 imediat dupa englezul Gareth Emery. Dupa PvD, la 6 ora noastra, Armin van Buuren urma sa mixeze exclusiv de pe vinyl pentru o incheiere epica a aniversarii celor 15 ani de emisiune radio A State of Trance.

Primul update despre starea lui Paul van Dyk:

Selection_042

Paul van Dyk ar fi trebuit sa mixeze duminica seara pe scena EDC Mexico, insa acesta va fi inlocuit de Markus Schulz.

Selection_043

Sambata seara (5 martie) au aparut si primele informatii oficiale despre starea lui Paul van Dyk:

paul van dyk spital

 

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza