Menu
2 Comments

Premier League ramane la Eurosport pana in 2019

Olivier Giroud

Cel mai bine cotat campionat din lume in acest moment, Premier League, se va vedea in Romania pana in 2019 pe frecventele postului Eurosport.

Oficialii canalului cu sediul la Paris au anuntat prelungirea contractului pentru achizitionarea dreptului de difuzare a meciurilor din Premier League pentru Romania.

“Romania este o tara in care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport ofera fanilor partidele din Premier League inca din 2013. Suntem incsntati sa putem continua sa starnim aceasta pasiune pentru incă trei sezoane prin intermediul acestui acord, care confirma angajamentul nostru de a investi in evenimente sportive premium”, a declarat Peter Hutton, CEO al Eurosport.

Eurosport 1 va transmite IN DIRECT si in exclusivitate cele mai interesante partide din cadrul fiecarei etape din Premier League. Transmisiunile vor fi completate de ample rezumate, magazine dedicate si reluari pentru a oferi fanilor o experienta completa a vizionarii.

De asemenea, fanii vor putea urmari toate meciurile pe Eurosport Player, aplicatia online a grupului Eurosport care ofera transmisiuni in direct si la cerere si este disponibila oricand, pe orice echipament.

Asadar, Premier League se va vedea in continuare pe Eurosport in varianta de transmisie SD intr-o fereastra separata dedicata publicului din Romania. In paralel, in varianta HD, vor fi difuzate programele de pe Eurosport International.

Premier League mai este difuzat in Romania de compania Telekom pe frecventele posturilor Dolce Sport. Cele doua companii, Telekom si Eurosport, si-au impartit pachetul de meciuri astfel incat sa transmita de fiecare data continut diferit.

photo credit: Kieran Clarke

Tags: , , , , ,

2 thoughts on “Premier League ramane la Eurosport pana in 2019”

  1. Daniyyel says:

    PL se va vedea in continuare pe Eurosport in format SD…
    Sa inteleg ca asa e luat pachetul si am dat vina degeaba pe cei de la RDS degeaba crezand ca ei sunt magari ?

    1. ecronicar says:

      Da, asa e pachetul. Doar in format SD.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza