Menu
0 Comments

Wow! Noile butoane de la Facebook sunt de “haha”

Like

Am ramas “wow” cand am vazut noile butoane de la facebook. In prima faza mi-a venit sa “haha”, dar mi-am dat seama ca suntem de Dragobete si am zis sa transmit putina “love”. Altminteri as fi fost foarte “angry”. In orice caz o decizie care imi provoaca destul de multa “sad”.

Asa as putea descrie senzatia pe care mi-au provocat-o noile butoane introduse de Facebook pentru a nu-l mai lasa pe clasicul “like” sa se plictiseasca de unul singur. Cu alte cuvinte, din acest moment inainte nici macar like-ul nu va mai fi vreodata ce a fost. Pacat, incepuse sa-mi placa!

Oamenii au cerut de mult introducerea lui “dislike” si nu ca n-ar avea dreptate, dar cu “haha” si “wow” mi se pare ca intreg farmecul lui “imi place” pe Facebook e dus in derizoriu. Sa vedeti acum aritmetica in toata regula cand vor incepe facebucistii de cariera sa contabilizeze cate like-uri plus atatea wow-uri si doar atat de putine haha-uri. Va fi tragedia cand adunarea nu va ajunge la un numitor suficient de satisfacator.

Plus ca ideea de sentiment e dusa foarte mult in derizoriu. Oamenii vor uita sa-si spuna in fata ca sunt suparati, uimiti, ca au ras cu pofta la o gluma buna sau ca tristetea i-a coplesit citind o informatie. De acum comunicarea se va reduce la simple emoticoane.

photo credit: Thomas Angermann

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza