ATB

O intrebare pe care ne-am pus-o de multi ani a gasit raspuns la inceput de 2016, si anume cand va avea ATB propria emisiune de radio. Ei bine acum o are. S-a intamplat. ATB prezinta Synthesis in fiecare luna.

ATB ramasese singurul nume mare din peisajul muzical electronic fara o prezenta pe radio, in conditiile in care Armin van Buuren face istorie cu A State of Trance, cei de la Above&Beyond propun Group Therapy si o fac cu succes, iar Aly&Fila ne aduc in fiecare saptamana Future Sound of Egypt, pentru a enumera doar cateva dintre numele de artisti sau grupuri cu emisiuni.

Pe 26 ianuarie artistul german a dat startul aventurii sale pe radio cu emisiunea Synthesis, una pe care o descrie ca apartinand exclusiv ascultatorilor, in sensul in care playlist-ul este realizat in urma cerintelor exprimate de fani.

Noua emisiune Synthesis se intinde pe durata a 60-63 de minute, are o frecventa de difuzare o data pe luna si poate fi ascultata pe canalele de Soundcloud si YouTube detinute de DJ-ul german.

Si fiindca tot vorbeam de emisiuni radio, pe 2 aprilie Cosmic Gate aniverseaza 100 de editii ale Wake Your Mind, show-ul radio produs de cei doi germani (Bossy & Nic Chagall) iar invitat special este nimeni altul decat ATB. Evenimentul are loc in Hollywood Palladium din Los Angeles, iar pe scena vor mai urca Mark Sixma (DJ Set), JES si Eric Lumiere.

Subscribe: www.youtube.com/user/atbtv
www.facebook.com/ATB/
twitter.com/atbandre
www.instagram.com/atbandre/

Nascut pe 26 februarie 1973 in Freiburg, Germania de Est, Andre Tanneberger (ATB) este unul dintre producatorii care au scris istorie dupa 1990 pe nisa genurilor trance si progressive house fiind unul dintre cei mai iubiti artisti de pe piata.

Cu noua albume de studio lansate in ultimii 17 ani, ATB s-a remarcat printr-o linie melodica specifica si un sound inconfundabil, iar piesa 9 PM (Till I Come) lansata in 1999 a devenit o clasica a genului peste timp fiind numarul unul in topul din Marea Britanie.

La doi ani dupa Contact, album lansat la Kontor Records, ATB pregateste in 2016 un nou material discografic numit In Motion. Va fi al zecelea album pentru DJ-ul si producatorul german, o cifra rotunda menita sa incununeze o cariera de succes pentru un artist care a gasit intotdeauna puterea de a se reinventa pastrandu-si in acelasi timp linia care i-a adus consacrarea. Mare lucru intr-o lume in care prea putini mai sunt cei care nu se lasa dusi de valul comercialului.

photo credit: ATB Live @ Sutra OC [6-18-15] via photopin (license)