Menu
0 Comments

Deadmau5 a distrus tot ce mai insemna trance din ‪‎A State of Trance

deadmau5 asot festival miami

Un soarece neasteptat pe nume Deadmau5, dar invitat inca de acum doi ani, si-a facut de cap la pupitrul A State of Trance (ASOT) Festival din cadrul Ultra Music Miami. Incertitudinea s-a spulberat la cateva secunde dupa ce Armin van Buuren a prezentat “istoricul moment”.

Deadmau5 isi incepe setul halucinant cu cinci minute de Death Metal (!!!), generand stupoare pe retelele de socializare cu piesa Psycroptic – Lacertine Forest, dupa care se lanseaza pe Techno, doar pentru a intrerupe muzica pe la minutul 30 anuntand ca “se futu Pioneer-ul” (copyright: Andreea Esca, sa ne intelegem).

A continuat la un moment dat cu ceva progressive si am sperat sa o carmeasca intr-un final spre ceva trance. Nici vorba. Final a fost pana la urma, dar setul s-a incheiat la fel cum incepuse, cu ceva…rock: Motorhead – Ace Of Spades. Pfff ce nebunie.

Nu a fost trance ce a mixat controversatul artist canadian, dar nici ce pusesera inaintea lui stimabilii Khoma, Ben Gold, MarLo si, cu tot respectul pentru originea lui moldoveneasca, mai ales Andrew Rayel.

Daca tot s-a dorit un pic de diversitate, Deadmau5 a fost tipul potrivit la locul potrivit pentru un A STATE OF MAU5 de senzatie.

Omul nu e cu toate tiglele pe casa, e clar, dar macar a fost altceva, o pata de culoare dupa tot ghiveciul de trouse ascultat intreg programul (cu exceptia Aly&Fila si Markus Schulz).

Acum, opiniile in randul ascultatorilor ASOT Festival de pe scena Ultra Music din Miami au fost impartite. Unii s-au declarat de-a dreptul incantati de nebunia mixata de Deadmau5, pe cand altii au dat in clocot de indignare aratandu-i obrazul lui Armin van Buuren pentru ca a permis o astfel de rusine.

Sa nu uitam insa de unde a pornit totul si cum a ajuns un tip de altfel extrem de controversat ca Deadmau5 sa puna muzica pe scena A State of Trance. Un schimb de replici pe Twitter in 2014 intre Deadmau5 si Armin van Buuren in care primul ironiza faptul ca la ASOT nu se mai mixeaza trance. Nu ca ar fi fost prea departe de adevar, dupa cum am subliniat si mai sus.

deadmau5 armin tweet

Si omul a aratat suficient de mult incat sa nu mai fie invitat cu alta ocazie.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza