HBO a lansat HBO 2 in Romania. HBO Comedy a devenit HBO 3

HBO 2 Romania

Televiziunea HBO a lansat pe 21 martie un nou canal in Romania sub numele HBO 2, iar postul tematic HBO Comedy a fost rebranduit in HBO 3.

“HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinţilor”, se arata intr-un comunicat din partea HBO.

HBO Comedy a devenit HBO 3 si aici vor fi difuzate seriale produse de televiziunea americana, dar si filme care au facut istorie de-a lungul timpului precum Game of Thrones, Clanul Soprano sau Roma.

HBO 2, spre exemplu, este disponibil pentru abonatii Telekom Romania inca din seara de 21 martie la pozitia 217 unde pana acum era receptionat HBO Comedy.

Majoritatea operatorilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania au introdus noile canale HBO in grilele oferite abonatilor, insa nu peste tot au si mers din prima.

La Telekom spre exemplu pe Dolce IPTV canalul HBO 2 a intrat pe pozitia 217 in locul HBO Comedy dar luni seara dupa ora 23 semnalul a cazut complet, cat despre HBO 3 acesta inca nu si-a facut aparitia in grila la pachetul maxim din oferta. Ar trebui sa se regaseasca pe 219.

Acum, lasand la o parte intentia celor de la HBO de a-si extinde portofoliul si de a oferi un continut cat mai variat, mi-e teama ca sunt tot mai departe de perioada lor de aur in Romania. Sincer, nu-mi amintesc cand am vazut ultimul film pe HBO, cel mai probabil de la finalul sezonului din Game of Thrones daca ma ajuta memoria.

photo credit: Game of Thrones Party via photopin (license)

2 years ago

1 Comment

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza