Menu
0 Comments

Ilie Dumitrescu, atacant de baza in echipa Unibet

unibet

Fostul mare international Ilie Dumitrescu, jucatorul care marca doua goluri contra Argentinei in sfertul de finala cu Argentina la Cupa Mondiala din 1994, a fost ales de compania de pariuri sportive Unibet ambasador pentru Romania.

Ilie Dumitrescu s-a remarcat in ultimii ani prin analizele realizate in emisiunile cu tematica fotbalistica de la postul Digi Sport, fiind unul dintre cei mai fini observatori si analisti ai sportului rege.

Cei de la Unibet promoveaza o filosofie aparte, dupa cum observam si din spoturile publicitare de pe TV, mergand pe ideea ca in sport exista stiinta inainte de noroc.

“M-am simtit onorat de propunerea primita din partea Unibet, pentru ca aceasta companie ii îndeamnă pe pariori să se documenteze și să joace responsabil, adică nu la întâmplare. Chiar sunt de acord că ‘Norocul nu este o coincidență’, deși mulți oameni din lumea fotbalului invocă norocul aproape după fiecare meci”, a declarat Ilie Dumitrescu dupa ce a batut palma cu Unibet.

Ilie Dumitrescu se alatura astfel altor doi colegi din generatia de aur a fotbalului romanesc in lumea pariurilor sportive. Este vorba de Dan Petrescu, care promoveaza imaginea Net Bet in Romania, si de Gavrila Balint, port drapelul celor de la Winmasters.

photo credit: IMG_2300 via photopin (license)

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.