Menu
0 Comments

Scena de mahala in Liga 1. Un antrenor si o reporterita s-au intrecut in mojicii

ganea scandal jurnalista looktv

Va mai amintiti: Jurnalizda si problemele de femei?

Ciocnire cu iz de mahala la finalul unui meci de Liga 1 sau un alt episod din Frumoasa si Bestia, numai ca aici nu prea se mai stie care cum e.  Ganezul de la Voluntari, suparat pe viata cum il stim dintotdeauna, i-a zis unei jurnaliste ca o da cu capul de panourile publicitare, pe langa alte cateva cuvinte de alint precum “proasta” sau “taranca”.

Asta dupa ce castigase meciul cu CSMS Iasi (scor 1-0) si se presupune ca era intr-o stare pozitiva. Daca asa se comporta el la bucurie,  cum o face Ionica la suparare mai bine sa ne fereasca Cel de Sus.

Bine, la ce sa te astepti de la un fotbalist pana la urma. Nicio surpriza pana aici. Ramai masca abia cand vine vorba de ea. Dupa ce ca a refuzat sa se lase pupata de gibon, invocand un motiv de inteles pana la urma, ca ea nu se pupa asa cu oricine, domnisoara Iosub (am inteles ca o cheama) l-a amenintat pe Ganea bagabonteste: “Ai grija, s-ar putea sa nu te mai intorci viu”.

Cu alte cuvinte, s-a transformat din victima in agresor oferind o varianta mai cosmetizata a clasicului “s-ar putea sa ti fac io pi tini”.

In orice caz, se prea poate ca intreaga tevatura sa fi pornit de la o neintelegere banala. Ea s-a prezentat “Buna, Iosub” si probabil Ganea mai tare de ureche a inteles in rima imperecheata cu totul altceva, nepotrivit a se face intr-o perioada de post si infranare.

photo credit: LBCI Reporter, Pretoria via photopin (license)

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza