Menu
0 Comments

Titanii snookerului dau autografe in Manufaktura din Mega Mall

snooker manufaktura

Prezenti la Bucuresti pentru doua zile de meciuri demonstrative sub cupola Circului Globus intr-un eveniment marca Snooker Titans Trophy, jucatorii Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White si Mark Williams vor putea fi vazuti de aproape la o sesiune de autografe organizata de unul dintre sponsori, Doncafe, la Manufaktura din Mega Mall.

Patru legende ale snooker-ului mondial vin la Manufaktura by Doncafé sambata, 2 aprilie! Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White si Mark Williams vor sustine o conferinta de presa de la ora 11.00, urmand ca de la 12:30 la 14.00 sa ofere autografe fanilor romani, este anuntul oficial al celor de la Manufaktura.

Pasionatii snookerului din Romania au luat cu asalt acelasi centru comercial in 22 noiembrie, cand Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham si arbitra Michaela Tabb au fost prezenti de asemenea la Manufaktura pentru o sesiune de autografe.

Coada pe trei randuri nu putea fi cuprinsa cu privirea si se intindea pana departe, iar timpul de acces a fost atunci limitat la o singura ora, dar in cele din urma aproape nimeni nu a plecat acasa fara o poza sau un autograf de la cei trei.

Evident ca Ronnie O’Sullivan a fost principala atractie a celor veniti, iar la un moment dat Stuart Bingham chiar parea usor stanjenit de situatia de a se tine dupa mult mai titratul sau coleg de circuit, insa de aceasta data vom avea o situatia de genul “de patru ori Ronnie”.

Sa ne gandim doar ca ii vom putea cuprinde cu privirea la aceeasi masa pe patru dintre jucatorii care au scris istoria snookerului mondial in ultimii aproape 30 de ani. Vom avea la masa nu mai putin de 14 titluri mondiale (Hendry 7, Ronnie 5, Williams 2) si alte sase finale disputate in ceea ce-l priveste pe White.

Din experienta intalnirii anterioare cu Ronnie O’Sullivan recomand sa fiti cat mai devreme in Mega Mall pentru a ocupa un rand cat mai in fata la coada, pentru ca respectiva ora trece extrem de repede si la un moment se va auzi: “atentie, se inchid usile!”.

photo credit: P1090408 via photopin (license)

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza