Menu
0 Comments

Un matinal de cosmar la Digi Sport

 

Laurentiu Reghecampf a intrat in legatura telefonica cu emisiunea Digi Sport Matinal cu intentia de a analiza “la rece” derby-ul cu Dinamo.

Dupa cateva schimburi de amabilitati si pase de-a latul terenului, Reghecampf decide sa sara la cap si loveste cu cotul unul dintre invitati la un duel pentru o exclusivitate pe tema accidentarii lui Ciprian Marica.

“Acum va intereseaza de Marica, un jucator despre care mai devreme in emisiune ati vorbit cum ati vorbit. E acolo un invitat care nu a avut o atitudine tocmai ok fata de Marica”, a lovit Reghecampf in saritura.

“Centralul” din studio in persoana lui Dan Filoti (aka moderatorul) a inchis ochii intr-o prima faza la lovitura lui Reghe si a incercat sa mearga pe legea avantajului de dragul unor exclusivitati viitoare.

Numai ca Reghecampf nu prea avea chef de glume matinale si a continuat sa bage alunecare dupa alunecare amenintand cu iesirea de pe teren: “Daca imi mai vorbesti pe tonul asta iti si inchid telefonul in secunda doi”.

Pana sa duca Filoti fluierul la gura si sa-i arate culoarul spre vestiar Reghecampf era plecat de mult: “ti, ti, ti a rasunat in receptorul conexiunii de la Digi”.

Scapat de rebelul intrat sa faca deranj in emisiune, moderatorul a iesit din defensiva si a aruncat cu vorbe grele in directia lui Reghe: “Sa vorbeasca pe tonul asta in vestiarul Stelei, nu aici cu noi”. Am ramas uimit de atitudinea acestuia, un reporter de altfel recunoscut pentru jocul sau la temporizare pe care il face cu invitatii.

La faza asta a semanat cu vitejii aia tari in gura din copilarie care, dupa ce fugeau de bataie ca Usain Bolt la 100 de metri plat in corectarea recordului mondial, isi regaseau curajul dupa usa zavorata a blocului: “te bat, sa moara mama!”

In alta ordine de idei, jurnalistul roman nu e jurnalist daca inainte de toate nu e si suporter. Partizanatul e boala grea si cam fara leac. Nu intram in amanunte, insa vreau sa punctez o faza decupata din aceeasi emisiune.

Un anume Remus (n-am retinut primul nume, sa-mi fie cu iertare. In orice caz nu Cernea – slava Domnului!) il intreaba pe Ilie Stan, fost jucator si antrenor la Steaua: “dar FCSB mai putem spune ca e Steaua?!”. Pai nu stiu ce sa spun stimate jurnalistule, dar Digi Sport mai e Digi Sport cand anunta ca nu stiu ce meci va fi difuzat pe DS 1 sau DS 2?

In concluzie, in loc sa extraga informatia utila a momentului pentru suporteri si telespecatori (ce face Marica, cat de grava e accidentarea, care sunt ultimele detalii), moderatorul intra in polemica cu antrenorul, iese scandal, subiectul tranteste receptorul in furca si raman ei sa vorbeasca intre ei despre nimic.

Am inchis televizorul (un altfel de a spune “Am incheiat citatul”).

photo credit: CRT via photopin (license)

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Un matinal de cosmar la Digi Sport”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza