Menu
0 Comments

Vin americanii (sa ne taie internetul)

SAM_0482

Asteptati de bunicii si strabunicii nostri sa ne ia de pe ochi voalul rosu adus de madam Pauker & friends, americanii vor veni in sfarsit in Romania.

Cat au stat bietii oameni cu mana streasina la frunte si au privit cerul doar s-ar produce minunea si scapam din malaxorul secerei si ciocanului. Nu s-a intamplat atunci, dar sunt sanse ca istoria sa ne ofere mult ravnitul drept la revansa.

Asta daca un anume Bernie Sanders, cel mai varstnic dintre candidatii inscrisi in cursa pentru Casa Alba va primi votul de incredere al conationalilor sai si va ajunge succesor al lui Barrack Obama dupa alegerile prezidentiale din acest an.

Stimabilul candidat a rezolvat toate problemele de dincolo de ocean si s-a impiedicat in conexiunea de Wi-Fi a romanilor. Invidie mare la decanul de varsta al democratilor pe traficul mare de date dambovitean si n-ar trebui sa ne mire daca prima vizita oficiala in calitate de presedinte va fi chiar la Bucuresti. Nu de alta, dar sa mai stranga putin surubul MB-ilor care circula pretutindeni foarte la liber si intr-o viteza declansatoare de tsunami pe coasta de est.

Pana atunci, internautii i-au facut urari dintre cele mai diverse lui mister Sanders de la “please don’t bomb us” pana la “we need to invade Romania and take their internet?“. De altfel subiectul este tratat pe larg in presa americana, unde am reusit sa ne remarcam printr-un simt ridicat al umorului. Doamne Fereste sa fim invidiati intr-o zi si pentru voia noastra buna!

Viitorul arata oricum bine din moment ce unul dintre sloganurile de campanie ale lui Sanders suna astfel: “A future to believe in“.

bernie sanders twitter

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza