Menu
0 Comments

Armin van Buuren in nationala Romaniei

In opinia mea, nu ca m-as pricepe la fotbal si cu atat mai putin la trance, Armin van Buuren e singurul strain care ar trebui naturalizat in nationala Romaniei.

Asta pentru ca tot a fost lansata in spatiul public discutia despre naturalizarea anumitor jucator in noul mandat al neamtului Christoph Daum.

Ce Camora, ce De Amorim! Hai sa o lasam balta. Armin Van Buuren e polivalent. Mixeaza de la warm up pana la Who’s Afraid of 138 si, daca il prinzi in zi buna, iti baga si ceva Old Skool de pe vinyl in amintirea vremurilor clasicului 4-4-2.

Tricoul Joma il prinde de minune si reteta financiara ar fi una asigurata pentru multi ani de acum inainte: casa inchisa la toate meciurile indiferent de ora, loc sau suprafata de joc. In plus, cu Van Buuren in teren la butoane toti fanii sunt prieteni si dispar orice fel de clivaje de rasa, nationalitate sau echipa de club preferata.

In alta ordine de idei, pentru al doilea an consecutiv Armin van Buuren castiga meciul de la Untold si demonstreaza ca ramane unicul headliner adevarat.

Cu iertare pentru fanii celorlalti artisti, dar Dimitri Vegas&Like Mike sau Martin Garrix sunt niste glume in comparatie cu Armin van Buuren. Cat despre Tiesto, prefer sa ma abtin de la orice fel de comentarii. Din respect pentru ce a facut in trance in perioada de apogeu a carierei sale.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza