Unde vedem Premier League in Romania

premier league televizor romania

Premier League, cel mai puternic campionat din fotbalul european, va putea fi urmarit in continuare in Romania pe doua posturi de televiziune.

Eurosport Romania (n.a. – varianta SD ca si pana acum) va transmite nu mai putin de patru meciuri din fiecare etapa. Trei meciuri de sambata si partida de luni seara.

De asemenea, Dolce Sport a anuntat ca va continua difuzarea Premier League cu doua meciuri pe etapa, in principal partidele de duminica (15:30 si 18:00).

Cele doua posturi si-au impartit astfel grila din Premier League astfel incat iubitorii fotbalului din tara noastra vor putea urmari nu mai putin de sase din cele zece meciuri ale unei etape.

Duelul marilor antrenori

In acest sezon Premier League se anunta un campionat mai puternic ca oricand. Jose Mourinho a preluat-o pe Manchester United si promite sa o readuca in top, in timp ce Pep Guardiola a fost inscaunat pe banca rivalei Manchester City.

Chelsea revine o afacere italiana dupa instalarea lui Antonio Conte, in timp ce Jurgen Klopp va avea in fata primul sau sezon complet pe banca lui FC Liverpool.

Alaturi de acestia nu trebuie sa uitam de Arsenal si Arsene Wenger, dar nici de Claudio Ranieri, omul care a adus titlul sezonul precedent cu Leicester City.

West Ham United s-a mutat in casa noua si va fi interesant de urmarit pe Stadionul Olimpic din Londra.

photo credit: Beaulawrence need a signal via photopin (license)

2 years ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza