Menu
0 Comments

Un Colectiv al soselelor. Coruptia ucide in continuare

autostrada

O autostrada din cele doar cateva ale patriei s-a transformat in weekend din a Soarelui in a sangelui si groazei.Daca vreti, un fel de halloween cu efect intarziat al soselei. Cativa morti, alti zeci de raniti, mormane de fiare contorsionate. Ne-am ingrozit.

Vinovatul? Ceata, vizibilitatea redusa, neadaptarea vitezei la conditiile de drum, spune politia romana in deja clasicul limbaj de lemn.

Asistam din pacate la un nou #Colectiv si avem in fata un alt exemplu din serialul romanesc “Coruptia ucide”. Lipseste insa reactia de acum un an.

De ce? Societatea civila e mai nou preocupata sa se puna pe liste, adica sa se puna bine, sau poate pur si simplu n-are interes.

Poate n-ar strica un ochi aruncat si in curtea celor care acorda permise de conducere atator “analfabeti” in ale sofatului, pentru ca, Doamne Fereste, data viitoare oricare dintre noi ar putea fi prins la mijloc in efectul oceanului de coruptie.

In Romania lucrului bine facut singura care functioneaza de minune e filozofia cainii latra, ursul trece. La aceasta se mai aduaga, o data la patru sau cinci ani, extrasul pe single “In ce sa ne mai costumam pentru a-i pacali pe prosti”.

photo credit: Marcel André Briefs Endless Traffic via photopin (license)

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza