Menu
0 Comments

Botezul Starbucks! Pe tine cum te-au redenumit?

 

Bine, tu, Starbucks Romania, asa deci, gresesti intentionat numele trecute oamenilor pe pahare doar asa in ideea ca pacalicii se vor “lauda” cu isprava pe retelele de socializare si altii, curiosi din fire, vor dori sa testeze pe ei insisi ce “nume” le-ai ales tu.

Ai vrut sa fii amuzant, dar…

Sa stii ca nu esti amuzant deloc si, acum doua zile pus in fata unui pahar cu un nume destul de ciudat, chiar am crezut ca beau din greseala cafeaua altuia cu numele…nici nu mai conteaza cum.

Recunosc ca am stat putin indoit cu privire la compozitia licorii, dar Slava Domnului sunt (inca) viu si drept urmare iti pot scrie acest biletel de amor. Oricum si la alegerea numelui te-ai dovedit cam neinspirat.

De la ce ti-am spus eu si unde ai ajuns tu e o cale cam lunga si au legatura precum…cu prefectura. Ma rog, sper ca ai inteles ca nu toti vrem sa fim “botezati” din nou si mai ales de catre tine.

StartFucks

Dar ce-ai spune daca pentru mine ai devenit de azi StarFucks? Mie mi se pare ca ti se potriveste de minune si, in plus, cafeaua de la Manufaktura by Doncafé e oricum mai buna, iar oamenii de acolo fata de tine sunt prietenii snookerului.

Altfel spus, adio!

photo credit: Matt@PEK Starbucks Coffee at HKG Airport – Hong Kong via photopin (license)

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza