Menu
0 Comments

Avem guvern! Vai de Cucu nostru

cucu

Adica il cheama Cuc ca pe cel al ceasului din perete, e ministrul transporturilor si nu a promis niciun kilometru de autostrada? Cat de tare e asta!!! :))))

In sfarsit unul care are…cuc sa spuna lucrurilor pe nume. Daca n-ar suna dubios ce tocmai a slobozit pe gura, ar trebui apreciat macar pentru incercarea de a fi sincer, trecand peste senzatia ca ne ia de pinguini.

Ok, domnule Cuc, in calitate de cetatean va sugerez sa renuntati la banii alocati ministerului d-voastra si sa-i virati la Invatamant si/sau Sanatate.

Ca doar nu ar spune si aia ca “noi oricum ne propunem sa scoatem tampiti din scoli” sau “oameni sanatosi din spitale”.

Septuagenarul de la Externe

Sa intre tinerii in politica, nu? Varsta de pensionare a barbatilor aflati in campul muncii, 65 ani, Teodor Melescanu ministru de externe la 75 ani in Guvernul Grindeanu! Pe cand si octogenarul de la interne?

Olguta a jurat pe langa

Dincolo de ridicolul situatiilor de mai sus am avut spectacolul sinistru al depunerii juramantului. O perindare penibila a noilor ministri prin fata unui pupitru unde multi s-au impiedicat de propriile cuvinte.

Altii, ca stimabila Olguta de la Craiova, cunoscuta in cetatea Banilor si sub apelativul de Craiolguta, a trecut peste si a jurat cu mana pe langa Biblie, iar la final si-a tras o cruce marca inregistrata. Ceva infiorator!

photo credit: Robert Haandrikman Roads and lines via photopin (license)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza