Barbatul femeie in actiune! Viitorul arata cam dezgolit

barbatul femeie

La un moment dat am ascultat o scurta si cuprinzatoare povestioara plina de talc. Se facea ca un monah dintre cei de demult, incoltit de pofta pantecelui, se chinuia sa-si fiarba un ou la lumanare (?!?). O indeletnicire pe cat de ciudata, pe atat de putin productiva. Ceva din categoria in contra naturii.

Prins asupra faptului de staretul manastirii respective, monahul a aruncat totul in carca diavolului: “el m-a indemnat sa fac asta!”

Indignat, incornoratul n-a mai rabdat ofensa si s-a aparat cu toata sinceritatea de care putea da dovada: “Nu-i adevarat. Eu nu l-am indemnat sa faca acest lucru… Mie nici prin gand nu mi-a trecut ca ar putea cineva fierbe oua cu lumanarea…”.

Uraciunea nu e moda!

Cu alte cuvinte, ce vrea sa ne transmita povestioara e ca, uneori, omul inzestrat de Dumnezeu cu liber arbitru face alegeri cel putin curioase si, daca e sa se aleaga praful la un moment dat, nu va fi nimeni mai vinovat de acest sfarsit decat noi insine prin prisma actiunilor noastre.

Asa si cu imaginea asta de mai sus cu barbatul femeie defiland in toata splendoarea, imagine pe care stiu eu cativa “prieteni” de pe aici ca ar putea sa o vada drept “cool” si foarte normala, ridicand din sprancene contrariati ca de ce nu vad eu frumosul din acest tablou.

Pana si dracii se cutremura vazand cat de mare a ajuns prostia si pervertirea mintii umane. Omul prezentului cu jumatate de picior in viitor se cam duce singur spre desertaciune intr-un ritm alert, convins in gandirea lui progresista ca asta e calea de urmat.

Sigur, mai ramanem cativa nebuni “inapoiati” si neiesiti in lumea asta buna(?), care nu stim sau nu vrem sa stim ce inseamna modernitatea si refuzam sa privim hidosenia prin logica corectitudinii politice (intre logica si corectitudine politica nu poate fi decat o mare CACOfonie).

photo credit: Jonas Tana helsinki pride 2016 via photopin (license)

1 year ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza