Menu
0 Comments

De ce nu ma incanta revenirea Prison Break

Prison Break a fost serialul care m-a facut sa inteleg ce inseamna a face binging inainte sa stiu macar ce inseamna asta. Stiu doar ca uitasem de notiunea timpului si ca deprinsesem o oarecare dependenta.

Primul sezon a fost arta cinematografica in stare pura si a cam rescris definitia suspansului. Imi amintesc si acum secventele episodului cu celebra evadare. N-am mai avut starea sa stau locului si l-am vazut in picioare in fata micului ecran.

Al doilea sezon ar cam fi trebuit sa fie si ultimul. Ar fi cazut astfel cortina peste cel mai glorios serial din istoria televiziunii, insa industria cinematografica este o masinarie de produs bani si Prison Break a continuat lamentabil cu alte doua sezoane, unul mai slab ca celalalt daca vreti pararea mea sincera.

Dezamagire

Pe ultimul l-am vazut mai mult dintr-o inertie ca efect al dependentei primului si dintr-un sentiment de atasament fata de personaje. O dadusera deja grav in telenovele, iar la final am rasuflat cumva usurat ca s-a terminat desi…

Desi am cam tocit internetul la momentul respectiv in cautarea unor informatii cat de mici despre continuarea serialului. Sezonul cinci a ramas un vis frumos pana prin 2016, cand au aparut primele zvonuri despre scoaterea de la naftalina a indragitei pelicule.

Si iata ca visele devin realitate, insa din punctul meu de vedere Prison Break trebuia lasat acolo unde se terminase.

Din trailerul sezonului 5 vedem ca Michael Scofield traiesti, este viu, si altundeva putea fi decat intr-o inchisoare. Nimic nou sub soare. Unde e suspansul?

Ah, ok, vom vedea ce a mai pus la cale inteligentul personaj pentru a evada dintr-o inchisoare aflata in Orientul Mijlociu. Cred ca va fi interesant din punctul asta de vedere. Doar trebuia adusa in prim plan si tema lumii arabe, nu?

In rest, sa ne asteptam la tot felul de situatii fara iesire a caror rezolvare ne va tine cu sufletul la gura, o doza insemnata de actiune si imprevizibil. E Prison Break doar!

Interes urias

Cu toate acestea interesul pentru noul sezon este unul urias. Trailerul de mai sus a adunat in primele 24 de ore nu mai putin de, atentie, 42 milioane de vizualizari pe Facebook, YouTube si Twitter laolalta, potrivit Deadline.

Asistam practic la un nou record de vizualizari pentru un trailer lansat de reteaua americana Fox, cu mult peste vechiul etalon stabilit de This is Us al celor de la NBC, cu 15 milioane de vizualizari in 48 de ore pe Facebook.

photo credit: guccio@文房具社 T-BAG via photopin (license)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza