Finala legendelor la AO

Un meci fabulos intre doi artisti, fiecare special in felul sau. Roger Federer, un pictor al tenisului cu racheta in loc de pensula si tot terenul in fata pe post de tablou. De cealalta parte, Rafa Nadal, un cioplitor in piatra, un stahanov al sportul alb cu ciocan pe post de racheta, un plugar ce ara terenul in lung si-n lat. Impreuna, cei doi dau imaginea absolutului in tenisul de azi cu noi, privitorii, pe post de martori ai istoriei.

N-ai cum sa nu-l iubesti pe Roger! E cel mai mare din toate timpurile, un campion desavarsit, un fiu, un sot, un tata, un om admirabil. Roger Federer ar trebui predat in scoala, apropo de modelele pe care le urmeaza tinerii nostri.

Ipocrizia nu e punctul meu forte si-mi place sa spun lucrurilor pe nume. Niciodata n-am fost fan Roger Federer si una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele din tenis ramane infrangerea pe care i-a aplicat-o Marat Safin in 2005 la Australian Open, cu un 9-7 epic in decisiv. Cu toate astea, n-ai cum sa nu te inclini in fata unui asemenea URIAS CAMPION. Fara doar si poate, cel mai mare tenismen din toate timpurile.

photo credit: Marianne Bevis IMG_6408 via photopin (license)

1 year ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza