Diverse

juventus logo

Cochetul stadion al lui Juventus va arata dezolant de gol de acum inainte. Suparati ca oficialii au schimbat sigla clubului, tifosii bianconerilor au decis sa nu se mai prezinte la meciuri in semn de fronda.

Vor merge doar la meciurile de volei si la prezentarile de moda din orasul vecin Milano. Nucleul dur al suporterilor anunta chiar ca vor solicita o audienta la conducerea FIAT pentru inscrierea unei noi echipe cu vechiul logo in Serie C1, o formatie cu numele Old Juventus by Torino.

Intre timp, un jurist pe numele Andrea Talpanino face presiuni la Curtile de Justitie pentru scoaterea in afara legii a echipei cu noul logo si spune ca adevaratul Juventus a disparut odata cu legendarul Delle Alpi.

Asta apropo de uite Steaua, nu e Steaua.

In alta ordine de idei, serios vorbind acum, noul logo al lui Juventus e unul oribil. Si asta o spune unul care simpatizeaza cu AC Milan in fotbalul italian.

Fotbalul afacere!

Fotbalul a ramas la nivel de pasiune doar pentru nebunii frumosi ai tribunelor si aici ma refer in special la peluze, asa numitele Curve cum spun italienii. Pentru celelalte “curve”, daca-mi este permis jocul de cuvinte, fotbalul este mai mult decat un business.

Pai de ce ar fi schimbat cineva vreodata o sigla absolut normala si incarcata de istorie cu hidosenia asta? Cum de ce? O spune chiar Andrea Agnelli, conducatorul lui Juventus: “pentru explorarea gasirea de noi piete”.

Da, e vorba de gasirea unor noi piete de consum si care piata e mai piata dintre pietele de acum decat cea asiatica? De aici si designul usor spre China & Japonia cu acest J.

Cum scria un suporter pe Twitter, pentru o linie vestimentara e foarte ok noul logo, dar pentru un club de fotbal arata oribil.

photo credit: KenPhotographys 122235 via photopin (license)

No Comments

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza