Menu
0 Comments

Snooker manelizat

M-am tot gandit ce sa scriu despre Ronnie O’Sullivan si al 7-lea sau titlu la #Masters, unul parca obtinut mai fara glorie ca oricand, si am vrut sa spun ca petrecerea de dupa nu are cum sa inceapa fara Liang Wenbo. Prietenii stiu de ce!

Un titlu de Masters pe care “Racheta” l-a obtinut invingand jucatori precum Liang Wenbo, Neil Robertson, Marco Fu si Joe Perry dupa meciuri prea putin convingatoare.

Chiar in finala, Ronnie a avut nevoie de ceva sansa pentru a intoarce tabela de la 1-4 si a castiga pana la urma deloc lipsit de emotii, asta daca ne amintim de alte ultime acte la Masters in care ii demola pe Ding Junhui, Mark Selby sau Barry Hawkins nu mai tarziu de anul trecut.

Pana la urma un titlu venit dupa trei finale pierdute in acest sezon si care ii consolideaza lui O’Sullivan locul acolo in istoria snookerului.

Un snooker care dincoace de Canalul Manecii mai aproape de Piata Obor se traieste un pic diferit si va explic mai jos de ce cred asta.

Click aici sa-ti arat nimic

In fine, am renuntat la ideea de a dezvolta subiectul Ronnie si titlul cu numarul 7 la Masters pentru ca am descoperit ceva mai tare de atat. De fapt, sa fiu sincer pana la capat, am primit pontul de la un coleg bine intentionat caruia ii multumesc pe aceasta cale.

Vreau sa va arat cum se face trafic in online-ul din Romania prin mai putina munca si mai mult siretlic, un trafic prin care cititorul e (inca) pacalit sa dea click-ul cel aducator de unici si prin urmare bunastare.

Si acum sa radem putin cu “lovitura deceniului”…

snooker digi sportro

Surpriza e cu atat mai mare (oare?) cu cat tactica e folosita de o institutie de altfel extrem de pretioasa si pretentioasa in peisajul media autohton.

Cu tot respectul, dar daca si Digi Sport via Sport.ro au ajuns sa se priceapa la #snooker … (la modul asta manelistic adica)!

P.S. Il vrei pe Ronnie O’Sullivan la Steaua? 😛

photo credit: captura tv Eurosport

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza