Un Super Bowl inainte de termen: Cowboys vs Packers

Incredibil meci in #NFL, runda divizionala a NFC, mai pe romaneste in semifinalele de conferinta. Green Bay Packers a castigat la ultima faza in fata lui Dallas Cowboys chiar pe terenul acestora printr-un field goal reusit de Crosby de la peste 40 de yarzi.

In traducere libera, pentru cei mai putin familiarizati, Packers au primit un penalty in minutul 90 la scor egal. Aceasta dupa ce Dallas revenise fabulos de la 3-21 la 28-28 printr-o conversie de doua puncte incredibila la ultimul lor touchdown.

Un meci fabulos care arata inca o data cat de frumos si spectaculos poate fi acest fotbal american, un sport care capata tot mai multi adepti si la noi in tara.

Intersant e ca in arena lui Cowboys, o bijuterie arhitectonica de 1.3 miliarde de dolari (!), au luat loc 105.000 spectatori, adica tot atat cat numara populatia din intreg Green Bay-ul!!!

Pentru un loc in mult ravnitul Super Bowl, Packers va juca pe terenul celor de la Atlanta Falcons in meciul care va decide campioana din National Football Conference.

Avancronica

Pana incepe Simona Halep la Australian Open, undeva dupa ora 2:00, avem un super meci din NFL. Dallas Cowboys primeste vizita lui Green Bay Packers intr-un clasic al fotbalului american.

Scorul la general este egal, 17-17, iar la ultima lor vizita pe AT&T Stadium din Arlington cei de la Packers au castigat in urma cu trei ani, scor 37-36.

Cu toate acestea, in sezonul regulat Cowboys s-a impus chiar in fieful rivalilor, pe legendarul Lambeau Field din Wisconsin, cu 30-16.

Acum miza este una uriasa: calificarea in finala NFC si continuarea drumului spre Super Bowl!

1 year ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza