Menu
0 Comments

Ilie Nastase, crucificat pe altarul corectitudinii politice

Mie nu mi-a placut dreptul si nici nu cred ca Ilie Nastase ar avea nevoie de vreun avocat. Omul insa e pus la zid intr-un mod aproape halucinant, toti activistii corectitudinii politice napustindu-se ca niste apucati asupra primului lider ATP pe nimic altceva decat o gluma marca inregistrata

Si va dau doua exemple pentru a intelege contextul. Nastase spune despre viitorul copil al Serenei Williams ca o sa fie “ciocolata cu lapte”.

Toata presa cu condeiul aplecat in pozitie de drepti de prin lumea asta desteapta si civilizata s-a oripilat de “derapajul” acestui batran obraznic numit Nasty.

Un adevarat proces public in paginile marilor publicatii, cu tot felul de acuzatori ai poporului. A vorbit pana si “victima” atacului, superba jucatoare Serena Williams care nici usturoi n-a mancat si cu atat mai putin n-ar avea motive sa-i miroase gura a ceva.

Acum niste ani in urma dupa un incident petrecut la US Open, o banala ciocnire intre Irina Spirlea si Venus Williams, tatal celei din urma o numeste pe jucatoarea noastra intr-un comentariu “curcan alb si urat”.

Nimeni n-a luat atitudine, totul a trecut drept normalitate, vorbe spuse la nervi, cel mult o exagerare pe care a trebuit sa o inghitim pe nemestecate.

Pai nu va e asa un pic rusine obrazului astora cu “rasismul” si “sexismul”?!

#joslabeledepeNastase

photo credit: Marianne Bevis IMG_5349 via photopin (license)

Tags: , , , ,

1 thought on “Ilie Nastase, crucificat pe altarul corectitudinii politice”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza