Individul Q

Dezbatere la TVR despre modificarea Constitutiei pentru definirea in clar a casatoriei ca uniune intre un barbat si o femeie. Scurt pasaj despre intimitate si discriminare.

Coalitia pentru Familie (CPF):
“Constitutia va ofera dreptul la intimitate”

LGBTQ:
“Adica ma trimiteti acasa? Eu asta simt, ca ma trimiteti acasa, ca ma cenzurati”.

De unde putem intelege ca LGBTQ-ismul se vrea un spectacol in sine, o punere in scena a unei forme de exhibitionism, din moment ce singurul reper care ii defineste pe acesti oameni e unul eminamente sexual si el trebuie exprimat/vizualizat chiar si sub forma gandului, a perceptiei.

In alta ordine de idei, gasesc ca “familia” diversitatii sexuale a suferit o imbogatire de gen acceptand un nou membru. Pe individul Q.

Am stat ca prostul si m-am intrebat de la ce o veni, nestapanind tainele acestor minti extraluminate din zona libertatilor sexuale absolute. M-am gandit intr-o prima faza ca ar fi ce a mai ramas dintr-un IQ ratacit prin lume, insa n-are cum. Unde ai vazut lgbtist prost?! Astia-s toti oameni cu rafinament intelectual inalt, mai nou devenind si fini cunoscatori ai Scripturii prin rastalmacirea cuvintelor precum sectarii. Sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura vreunuia, altminteri iubitori de toleranta (unidirectionala).

Nu mi-au mai ramas decat doua variante: google si/sau intreaba un prieten. Primul mi-a dat un raspuns la fel de incert ca si Q-ul care ar veni de la Queer. Pe romaneste spus te scoli dimineata si ai o nesiguranta: azi sunt femeie sau barbat sau ce altceva pot fi?

Prin Norvegia una se crede pisica si se poarta ca atare, iar un altul in Canada are impresia ca e o fetita de cativa ani gata sa mearga la gradinita (el fiind om in toata firea biologic vorbind) – pentru a exemplifica in cateva cuvinte cum se manifesta acest Q.

Nu, chiar nu putem vorbi aici de vreo boala. Doar ni se pare dintr-o rautate a noastra, o perceptie gresita a realitatii. Pana la urma, nu-i asa, e dreptul fiecaruia sa se creada oricum doreste. Prietenul apelat a dovedit un simt artistic mai dezvoltat si mi-a raspuns ca acest Q ar veni totusi de la Qurist, citez din el “un curist mai fancy”. Daca n-ar fi insurat (cu o femeie) as crede despre el ca e doar invidios.

photo credit: Movilh Chile // www.movilh.cl Gay Parade Chile / OPEN MIND FEST 2010 via photopin (license)

11 months ago

1 Comment

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza