Menu
0 Comments

Paul Van Dyk revine in Bucuresti dupa 7 ani de asteptare

Paul van Dyk revine in Bucuresti dupa 7 ani, cu un show complex ce va avea loc pe 1 decembrie 2017, la Kristal Glam Club, incepand cu orele 22.00, in cadrul evenimentului INPUT 001 – cel mai nou brand brand de muzica electronica din Romania. Aceasta dupa ce in vara acestui an reputatul DJ si producator german a fost unul dintre cei mai asteptati artisti de la Electric Castle.

In ceea ce ma priveste e un arc peste timp. Pe 1 decembrie 2007 am mers la primul meu concert de trance, Tiesto la Polivelenta (Elements of Life World Tour). Acum, dupa 10 ani de evenimente, pe un alt 1 decembrie vine sa ne incante un alt nume cu greutate. Poate cel mai greu dintre toti in materie de muzica produsa, DJ-ing si mai ales constanta aratata in timp.

UPDATE: Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Iabilet.ro la pretul de 100 lei (Early Bird).

Evenimentul de la Bucuresti face parte din seria mondiala de prezentare a noului album “From Then On”, cel de al optulea material discografic semnat de Paul van Dyk, si care a fost lansat pe 20 octombrie 2017. Primul evenimeniment marcat Input 001 va fi completat de Alex M.O.R.P.H. (Germania) si Jordan Suckley (Marea Britanie) si Bogdan Vix (Romania).

De peste doua decenii, Paul van Dyk (pe numele sau adevarat Matthias Paul) este unul dintre cei mai de succes artisti din Germania, cunoscut in intrega lume ca un prolific DJ si producator muzical, care a avut numeroase colaborari de succes, cu artistic a Justin Timberlake, Madonna, U2 sau Depeche Mode. Nominalizat la premiile Grammy, Paul van Dyk s-a nascut in perioada comunista in fosta Republica Democrata Germana si a fost si unul dintre cei mai mari sustinatori ai unificarii Germaniei dupa caderea zidului Berlinului.

Show-ul pe care il va sustine la Bucuresti va avea suportul scenotehnic si efecte speciale furnizate de Arena Events, una dintre cele mai mari companii de specialitate din tara noastra, ce a asigurat in ultimii ani productia unor evenimente de amvergura, precum festivalurile Untold, Afterhills, Neversea, Electric Castle sau evenimete speciale precum Forza ZU si Europa FM – Live pe Plaja.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.