Menu
0 Comments

Am mers cu Uber Green inaintea lansarii oficiale

Citesc aici ca Uber a lansat serviciul de transport “verde” in Bucuresti. Aceasta inseamna cateva masinute electrice marca Renault Zoe care vor efectua curse in marele oras la un pret special, 1.65 lei/km.

In realitate, nu stiu voi, dar eu aveam impresia ca am mers cu un Uber Green inaintea lansarii oficiale.

Chiar daca era vorba de un UberX, adica o masina clasica la pretul de inceput 1.3 lei/km, respectivul din spatele volanului mi-a dovedit pe o distanta de cativa kilometri, la o ora de trafic lejer si pe o artera cu trei benzi de circulatie, ca este cel mai lent sofer pe care l-am vazut vreodata.

Ce vreau sa spun e ca omul a mers numai cu 40 km/h si niciodata, dar niciodata, nu a schimbat treapta din a 3-a spre a 4-a, iar cei care au condus cel putin o data stiu despre ce e vorba. Probabil era fan BUG: “senzatie majora cu 40 la ora”! 😀

Si alesesem Uber tocmai in ideea ca ma grabeam sa ajung la o anumita destinatie pentru a economisi timp.

Dar Uber nu e pana la urma un serviciu de transport contracronometru, de asta m-am lamurit si a doua oara voi alege alta varianta cand timpul va fi inamicul public numarul unu.

Acum nu stiu pe ce criterii sunt alesi soferii la Uber sau care e politica promovata, insa mi s-a parut o prudenta iesita din comun si total nejustificata. Sau cel putin deloc neadaptata la conditiile de trafic si carosabil din respectivul moment.

photo credit: Фото Москвы Moscow-Live.ru IMG_2466 via photopin (license)

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.