Menu
0 Comments

Swedish House Mafia s-a reunit pe scena Ultra din Miami

Surpriza in ultima zi a celebrului festival Ultra Music din Miami cand, pe scena principala, si-au facut aparitia trei baieti. Cine sa fie, cine sa fie?

“My name is Axwell, this is Sebastian Ingrosso and this is Steve Angello. Miami, you know we are the Swedish House Mafia”, a fost raspunsul oferit la microfon de Axwell, unul dintre cei trei componenti ai trupei suedeze care a scris istorie in muzica electronica mondiala.

Ultima oara cand Swedish House Mafia a concertat sub aceasta titulatura s-a intamplat in urma cu cinci ani de asemenea pe scena Ultra Music Festival din Miami.

Cei trei au anuntat la vremea respectiva, dupa o serie de concerte sustinute in intreaga lume (inclusiv in Romania), ca proiectul comun a luat sfarsit si ca vor continua carierele muzicale pe cont propriu.

Asa s-a si intamplat, Axwell, Sebastian Ingrosso si Steve Angello sustinand concerte separat unul de celalalt.

Un prim semn al revenirii a fost dat de colaborarea a doi dintre cei trei fosti/actuali membri ai Swedish House Mafia, Axwell & Ingrosso incepand sa concerteze ca duo pe scenele marilor festivaluri.

Ramane de vazut daca aparitia de la Ultra Miami 2018, cand festivalul a aniversat 20 de ani de existenta, a fost una singulara sau daca grupul suedez va continua in formula de trei.

photo credit: S.Camelot Tomorrowland 2011 – Swedish House Mafia via photopin (license)

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza